Ursöta vimplar i rosa

Skrivet 2013-11-23 klockan 17:54:00
Permalink Sytt Trackbacks 0 kommentar(er). Kommentera!


 
 
Hej!
 
Gulliga vimplar att pryda vagn eller dylika ställen med! Vimpellängan mäter cirka 86 cm och kan fås med två stycken fästringar för att på så sätt fästa vimpellängan i exempelvis en barnvagn. Går givetvis också att fästa med enkla rosetter i vardera ände av vimpellängan. 
 
Pris: 50 kr.
 
Läs om hur du beställer vimplarna här.
 
Såld!

Rosa-och-vit-randiga skor

Skrivet 2013-11-23 klockan 17:40:00
Permalink Skor Trackbacks 0 kommentar(er). Kommentera!


 
Hej!
 
Förutom blå-och-beige-randiga skor och paljettprydda sydda sådana så finns nu också ett par skor i en söt, skär rosa färg med vita ränder. Sydda att passa de kring sex månader. Önskas annan storlek så skicka iväg ett mejl med önskad storlek. 
 
Pris: 120 kr. Frakten ingår!
 
Läs om hur du beställer skorna här

Pryd barnvagnen med turkosa vimplar

Skrivet 2013-11-23 klockan 17:30:00
Permalink Sytt Trackbacks 0 kommentar(er). Kommentera!


 
 
 
Hej!
 
Fem stycken vimplar på ett cirka 86 cm långt band som passar perfekt att använda som ursnygg detalj på barnvagnen eller varhelst det kan tänkas passa. Kan fås med två stycken fästringar till vardera ände av vimpellängan om vimplarna till exempel ska användas till barnvagn. Det går givetvis även bra att fästa vimplarna med en rosett i vardera ände. 
 
Pris: 50 kr. Frakten ingår! 
 
Läs om hur du beställer vimplarna här

Söt kofta i ekologisk babyull

Skrivet 2013-11-08 klockan 16:47:00


 
 
 
Hej!
 
Ett stycke färdigstickad kofta finns nu att köpa, den här gången stickad med ekologisk babyull. Koftan passar de som är runt sex månader. Med söta detaljer i form av virkade kanter nedtill och vid ärmarna, hålstickning i koftans nedre kant samt ett band som knyts med en rosett i midjan. 
 
Pris: 300 kr. Frakten ingår! 
 
Läs om hur du beställer koftan här